✸ GERD ✸ BADAN BERANGIN ✸ SEDAWA ✸ KEMBUNG PERUT ✸ GERD ✸ BADAN BERANGIN ✸ SEDAWA ✸ KEMBUNG PERUT ✸ GERD ✸ BADAN BERANGIN ✸ SEDAWA ✸ KEMBUNG PERUT ✸ GERD ✸ BADAN BERANGIN ✸ SEDAWA ✸ KEMBUNG PERUT ✸ GERD ✸ BADAN BERANGIN ✸ SEDAWA ✸ KEMBUNG PERUT
✸ GERD ✸ BADAN BERANGIN ✸ SEDAWA ✸ KEMBUNG PERUT ✸ GERD ✸ BADAN BERANGIN ✸ SEDAWA ✸ KEMBUNG PERUT ✸ GERD ✸ BADAN BERANGIN ✸ SEDAWA ✸ KEMBUNG PERUT ✸ GERD ✸ BADAN BERANGIN ✸ SEDAWA ✸ KEMBUNG PERUT ✸ GERD ✸ BADAN BERANGIN ✸ SEDAWA ✸ KEMBUNG PERUT
bahaya angin dalam badan

Sedawa tak henti, kepala pening, badan berangin, ingatkan sakit biasa. Rupanya Cancer Perut!

Kembung
Perut

Susah
Bernafas

Pedih
Ulu Hati

Perut
Mencucuk

AMARAN: Jangan Biarkan! Masalah Gastrik Anda Boleh Mengakibatkan Pendarahan Dalam Perut Dan Kanser Usus.

Pernah mengalami masalah seperti ini?

"Dah banyak produk guna, hidup rasa tak normal, sedih & down sebab gastrik yang teruk. Nak jumpa orang pun tak selesa. Paling susah kalau masa meeting memang siksa sangat"

"4 tahun hadap gerd dan angin. Tiap kali lepas makan mesti sedawa tak henti. Perut sampai kembung. Tak boleh nak buat kerja. Terganggu sampai pening kepala. Rasa stress dan anxiety"

check sekarang

Gastrik | Anxiety | Gerd | Angin
Ini adalah simptom angin dalam badan

Penyakit yang selalu terjadi dan berkait antara satu sama lain. 70% Orang yang ada masalah perut ada risiko penyakit seperti..

Kembung perut

Susah nak buang angin

Susah nak tidur

Perut rasa tak selesa

dada berdebar

Jantung berdegup kencang

Sendawa & loya

Tak henti-henti sedawa

Sakit perut

Rasa pedih & tajam

pedih ulu hati

Terasa terbakar dan panas

Sakit epigastrik

Rasa panas & ketat

Perut kejang

Perut mengeras dan sakit

Cirit & Sembelit

Mudah terkena buasir

Ramai yang abaikan masalah ulser perut, refluks esofagus & Kanser Perut.

2023 Di Malaysia

20% populasi berisiko mendapat penyakit kolon

Kanser perut adalah kanser yang paling berbahaya, diikuti oleh kanser paru-paru. Dengan kadar kematian 11.4%. Kanser perut adalah salah satu daripada lima kanser teratas di Malaysia, dengan nisbah lelaki:wanita 3:1

Kompilasi jika tidak dirawat tepat pada masanya

Kanser Perut

Pendarahan Gastrik

Perut Berlubang

Apendik Tersumbat

Menderita Masalah Gerd
0 /5
Pesakit Tanpa Sedar
0 M+
Mengalami Rekod Pesakit
0 %

Berdasarkan Statistik, kira-kira 15-25% Populasi dunia menderita daripada masalah usus yang tak sihat. Sehinggakan tak sempat untuk mendapatkan rawatan dan ramai yang tak dapat diselamatkan.

laporan akhbar

"Menurut laporan perubatan Amerika Syarikat, melebihi 20 Ribu pesakit yang dibedah siasat, didapati TIADA seorang pun yang mempunyai usus sihat!"

Setiap tahun lebih 20,000 kes dicatatkan dan terus meningkat. Jadi anda jangan abaikan masalah ini jika kerap ada sakit perut. Ini bukan perkara biasa.

Anda Tak Perlu Risau Lagi INI SOLUSINYA

✸ GERD ✸ BADAN BERANGIN ✸ SEDAWA ✸ KEMBUNG PERUT ✸ GERD ✸ BADAN BERANGIN ✸ SEDAWA ✸ KEMBUNG PERUT ✸ GERD ✸ BADAN BERANGIN ✸ SEDAWA ✸ KEMBUNG PERUT ✸ GERD ✸ BADAN BERANGIN ✸ SEDAWA ✸ KEMBUNG PERUT ✸ GERD ✸ BADAN BERANGIN ✸ SEDAWA ✸ KEMBUNG PERUT
✸ GERD ✸ BADAN BERANGIN ✸ SEDAWA ✸ KEMBUNG PERUT ✸ GERD ✸ BADAN BERANGIN ✸ SEDAWA ✸ KEMBUNG PERUT ✸ GERD ✸ BADAN BERANGIN ✸ SEDAWA ✸ KEMBUNG PERUT ✸ GERD ✸ BADAN BERANGIN ✸ SEDAWA ✸ KEMBUNG PERUT ✸ GERD ✸ BADAN BERANGIN ✸ SEDAWA ✸ KEMBUNG PERUT

Produk berasaskan lempoyang & halia

Atasi masalah gerd, gastrik dan angin badan dengan Halia Lempoyang Arji Tanpa perlu rawatan yang mahal

Formula ekstrak halia dan lempoyang

 CEGAH  

  MASALAH PERUT 

🧪

Terbukti secara klinikal

😀

5,299 berpuas hati

🙅🏼‍♀️

Tiada kesan sampingan

★★★★★
Lebih 5,000+ Telah Berjaya Sembuh!

Diperkaya Dengan 2 bahan yang semula jadi

Halia Lempoyang Arji merupakan supplement tambahan yang diperbuat dari 100% bahan semulajadi yang selamat untuk diamalkan seharian.

Lempoyang

Mengatasi masalah pencernaan, anti-inflamasi, mengurangkan mual dan bahan trasional untuk mengubati masalah perut

Halia

Membantu membuang angin, gas dan kembung perut. Anti-pencernaan yang kuat dan melancarkan pengaliran darah.

hanya dengan perlu amalkan 2 kapsul setiap hari, anda akan dapat memperbaiki masalah perut anda

Bukan sahaja boleh mencegah sakit kronik, anda juga akan mendpat khasiat lain jika terus menggunakan dengan konsisten. Badan akan lebih sihat dan takde lagi masah perut.

bagaimana ianya berfungsi

Manfaat & Fungsi Utama Halia Lempoyang Arji

Anti-radang dalam Saluran Pencernaan

Kandungan anti-radang lempoyang dan halia dapat membantu mengurangkan keradangan dalam saluran pencernaan, membantu mengurangkan gejala seperti kembung dan iritasi lambung.

Meransang Pencernaan yang lebih sihat & Sempurna

DIperkayai dengan ransangan pencernaan dari kedua-dua bahan tersebut dapat membantu mengatasi masalah pencernaan seperti sembelit, buasir, dan kembung perut. Menggalakkan pergerakan usus yang sihat, dan meningkatkan proses pencernaan.

Pengurangan Sakit Perut Semulajadi

Sifat anti-radang dan penahan sakit dapat memberikan kesan pengurangan sakit perut yang berkaitan dengan masalah pencernaan, seperti sindrom usus iritabil (IBS) atau peradangan lambung.
Bagaimana untuk amalkan?

Cara pengambilan Halia Lempoyang Arji

WAJIB KONSISTEN!! Saranan diamalkan secara konsisten 3 botol selama 10-12 minggu untuk kesan yang optimum. Hasil lebih cepat jika anda tidak skip pengambilan.

 2x Sekali Sehari 

1x Waktu Pagi & 1x Waktu Malam

1-2 minggu amalkan

Badan akan mengambil masa untuk menyerap bahan aktif dan kesan positif akan nampak selepas 2 minggu pertama.

3-4 minggu amalkan

Anda akan mula rasa perubahan ketara. Mudah membuang angin dan kurang sedawa. Pening mula kurang dan selera bertambah.

5-6 minggu amalkan

Badan menjadi lebih ringan dan sistem pencernaan lebih baik. Mudah untuk membuang hadas besar & kurang dari masalah perut.

Kesan positif

Manfaat yang anda akan rasa selepas penggunaan secara berterusan

Perut akan menjadi lebih selesa dan Sihat

Mudah untuk menunaikan solat dan pekerjaan harian

Buang angin kini lebih lancar dan tak kembung perut

Tiada lagi pening kepala atau anxiety berterusan

Badan berasa lebih ringan dan bertenaga sepanjang hari

Kulit muka dan badan mula menjadi cerah & sihat

Mendapat kelulusan KKM

Ujian makmal & NOT KKM

Halia Lempoyang Arji telah mendapat kelulusan dari KKM & Pensijilan dari Independent Lab bebas dari heavy metal, steroid, dadah dan kimia merbahaya.

tak perlu lagi dapatkan rawatan yang mahal & ubatan tak berkesan

✸ GERD ✸ BADAN BERANGIN ✸ SEDAWA ✸ KEMBUNG PERUT ✸ GERD ✸ BADAN BERANGIN ✸ SEDAWA ✸ KEMBUNG PERUT ✸ GERD ✸ BADAN BERANGIN ✸ SEDAWA ✸ KEMBUNG PERUT ✸ GERD ✸ BADAN BERANGIN ✸ SEDAWA ✸ KEMBUNG PERUT ✸ GERD ✸ BADAN BERANGIN ✸ SEDAWA ✸ KEMBUNG PERUT
✸ GERD ✸ BADAN BERANGIN ✸ SEDAWA ✸ KEMBUNG PERUT ✸ GERD ✸ BADAN BERANGIN ✸ SEDAWA ✸ KEMBUNG PERUT ✸ GERD ✸ BADAN BERANGIN ✸ SEDAWA ✸ KEMBUNG PERUT ✸ GERD ✸ BADAN BERANGIN ✸ SEDAWA ✸ KEMBUNG PERUT ✸ GERD ✸ BADAN BERANGIN ✸ SEDAWA ✸ KEMBUNG PERUT

solusi untuk anda

Halia Lempoyang Arji

Formula ekstrak halia dan lempoyang

 Perut Makin Sihat 

★★★★★
Lebih 5,000+ Telah Berjaya Sembuh!

Kenapa anda perlu Pilih Halia Lempoyang Arji

Halia Lempoyang Arji

Jenama Lain

ini kata mereka

testimoni pengguna yang mengamalkan

Anda pun mesti nak result yang macam ni kan? Jadi apa tunggu lagi. Cepat dapatkan sekarang!

Takut dah bayar barang tak sampai?

Barang sampai baru bayar

Jangan risau, anda boleh order dahulu, dah sampai depan rumah anda baru bayar (COD). COD Ninjavan 100% jaminan pulangan wang!
takut jika kami tipu?

Jaminan wang dikembalikan

*** Untuk elakkan ada pihak yang mengambil kesempatan tentang REFUND & RETURN policy ini, kami terpaksa meletakkan beberapa syarat mudah. Boleh rujuk T&C diruangan FAQ diawah.
tempah sekarang

Pilih Pakej hali Lempoyang Arji Di Bawah

  Pakej Combo 

3+1 Botol - 60 Hari

RM220

RM516

Jimat RM246

  Pakej Starter 

2 Botol- 30 hari

RM149

RM258

Jimat RM109

  Pakej Trial 

1 Botol- 15 hari

RM89

RM129

Jimat RM40

tiada online banking?

tekan butang di bawah untuk hubungi kami melalui whatsapp!

anda ada soalan?

Frequent Ask Question (FAQ)

Pengambilan EyeC+ sebelum sarapan. Untuk kesan terbaik, jarakkan pengambilan selama 30 minit – 1 jam.
Mudah sahaja, amalkan setiap hari pagi sebelum sarapan dan malam sebelum tidur. Amalkan 1 atau 2 Kapsul setiap hari.
1 botol mengandungi 30 tablet. Penggunaan yang konsisten boleh bertahan selama 3 bulan untuk Super Jimat
Kesembuhan bergantung pada penerima tubuh individu itu sendiri. Keperluan dos serta tempoh yang perlu diambil untuk seseorang pesakit berbeza-beza. Insya-Allah 7-21 hari ianya mula merasai ke arah penyembuhan

Kandungan hanya 100% bahan semula jadi. Mudah dihadam dan tidak mengganggu buah pinggang.

Tarikh luput adalah 1 tahun dari tarikh penutup tube dibuka. CARA PENYIMPANAN 🌿Suhu bilik. : 1minggu 🌿Peti ais bawah : 1bulan 🌿Peti ais beku @ freezer : 1-2tahun
YA semestinya ada. Kami juga berdaftar dengan Badan Makanan ( MeSTI ) dan EyeC+ dihasilkan dari Kilang Bertaraf GMP. Selamat diamalkan tanpa ragu-ragu dan was-was.

Disclaimer: Apa yang kami nyatakan di web ini adalah benar dan tepat mengikut fakta semasa dan dari ulasan pengguna sebenar. Pengguna dinasihatkan menggunakan produk ini seperti arahan pada produk. Namun kami tidak bertanggungjawab jika sebarang masalah/komplikasi berlaku kepada pengguna di atas penggunaan produk ini.

Disclaimer: Facebook™️ or FB is a Registered Trademark of Facebook.com. The site bethaprostore.net is not affiliated with Facebook.com in any way, nor does they sponsor or approve any of products. All trademarks mentioned here are copyrighted by their respective owners”