Tahukah anda. tanda sekecil ini boleh menyebabkan cacat penglihatan Kekal

  PERHATIAN!!! 

Lebih 67% mereka yang berumur 35 tahun ke atas mengalami masalah penglihatan

Kabur Atau Suram, Susah Melihat Objek Jauh Atau Dekat, Kehilangan Penglihatan Tepi & Sensitif Terhadap Cahaya

  rabun makin teruk 

  silau Cahaya  

  Pengelihatan kabur 

  Mata Kering & Pedih 

Jika anda ada masalah di atas

kemungkinan anda mengalami masalah penglihatan seperti:

1. Presbiopia

Kesukaran untuk melihat objek pada jarak dekat.Terjadi atas faktor umur.

2. Katarak

Lensa mata yang kabur dan menghalang untuk melihat dengan jelas.

3. Degenerasi Makula

Kerosakan mata pada bahagian tengah retina yang disebut makula.

4. Glaukoma

Penyakit mata yang merosak saraf optik dan menyebabkan kehilangan penglihatan.

Kesemua perubahan ini menyebabkan kesulitan dalam melihat objek pada jarak dekat atau jauh. ini boleh menyebabkan mata menjadi kabur, kurang fokus, atau sensitif terhadap cahaya.

  Faktor utama 

Kenapa masalah penglihatan boleh berlaku ?

  Faktor Peningkatan usia 

  Penyakit kencing manis 

  penggunaan smartphone 

  Terdedah sinaran UV 

  Pemakanan tak seimbang 

  Masalah keturunan 

Ini yang anda tanggung jika anda biarkan masalah penglihatan anda.

Susah untuk membaca tulisan yang kecil

tidak boleh memandu dengan selamat

hilang keyakinan diri untuk bersosial

sukar mendapatkan pekerjaan

tak dapat nak buat kerja dengan sempurna

membahayakan keselamatan

Laporan Kajian

Lebih 1.2 Billion Manusia Mengalami Masalah Penglihatan

Ini Memberi Impak Yang Negatif Terhadap Kualiti Kehidupan & Psikologi Akibat Kesukaran Untuk Bergerak Atau Melakukan Aktiviti Rutin Seharian Serta Bekerja.

 National Academies of Sciences, Engineering, and Medicine di United State of America Bersama World Health Organization (WHO)

AWAS!! Jangan ambil mudah dengan masalah penglihatan. Akibatnya anda mungkin akan hilang penglihatan atau cacat penglihatan secara kekal.

Anda Tak Perlu Risau Lagi INI SOLUSINYA

0 +
Telah berjaya merawat dan membaiki penglihatan menjadi lebih cerah, tajam & jelas.
✸ KABUR SIANG, KETARAK MATA & RABUN MALAM ✸ KABUR SIANG, KETARAK MATA & RABUN MALAM ✸ KABUR SIANG, KETARAK MATA & RABUN MALAM ✸ KABUR SIANG, KETARAK MATA & RABUN MALAM ✸ KABUR SIANG, KETARAK MATA & RABUN MALAM
✸ KABUR SIANG, KETARAK MATA & RABUN MALAM ✸ KABUR SIANG, KETARAK MATA & RABUN MALAM ✸ KABUR SIANG, KETARAK MATA & RABUN MALAM ✸ KABUR SIANG, KETARAK MATA & RABUN MALAM ✸ KABUR SIANG, KETARAK MATA & RABUN MALAM
Memperkenalkan produk berasaskan Lutein & Zeaxanthin

Pulihkan Penglihatan Anda dengan EyeC+ Vision Support tanpa perlu rawatan atau pembedahan!

Dengan hanya   2 Biji Kapsul EYEC+  Setiap hari

   KABUR, KETARAK & SILAU?  

  JANGAN RISAU 

  EYE C+ Ada! 

🧪

Terbukti secara klinikal

😀

13,479 berpuas hati

🙅🏼‍♀️

Tiada kesan sampingan

★★★★★
Lebih 10,000+ Telah Berjaya Sembuh!

Kesannya 5X lebih selamat dan jimat berbanding pembedahan.

Fakta Dari Banci Mata Kebangsaan

Lutein & Zeaxantin adalah karotenoid yang terdapat dalam tumbuhan hijau dan sayur yang terpilih

Ia telah digunakan secara meluas dan terbukti secara saintifik sebagai nutrein yang baik untuk kesihatan mata dan menyokong fungsi mata.

  Fungsi Lutein & Zeaxanthin 

Secara keseluruhan, kajian saintifik menunjukkan bahawa lutein dan zeaxanthin memainkan peranan penting dalam melindungi mata daripada kerosakan oksidatif, mengurangkan risiko penyakit mata, dan menjaga fungsi normal retina untuk memastikan penglihatan yang sihat dan tajam.

Persekitaran seperti terdedah kepada sinaran UV matahari, screen telefon pintar , tablet dan tv kerap terjadi antara punca kerosakan mata

✸ KABUR SIANG, KETARAK MATA & RABUN MALAM ✸ KABUR SIANG, KETARAK MATA & RABUN MALAM ✸ KABUR SIANG, KETARAK MATA & RABUN MALAM ✸ KABUR SIANG, KETARAK MATA & RABUN MALAM ✸ KABUR SIANG, KETARAK MATA & RABUN MALAM
✸ KABUR SIANG, KETARAK MATA & RABUN MALAM ✸ KABUR SIANG, KETARAK MATA & RABUN MALAM ✸ KABUR SIANG, KETARAK MATA & RABUN MALAM ✸ KABUR SIANG, KETARAK MATA & RABUN MALAM ✸ KABUR SIANG, KETARAK MATA & RABUN MALAM
Diperkaya dengan Vitamin C, Lutein & Zeaxanthin

Disahkan keberkesanannya oleh 7 doktor pakar dari seluruh dunia dan setiap kajian telah direkodkan di dalam NCBI (National Center for Biotechnology Information, USA)

Vitamin C

Membantu penyerapan Lutien & Zeaxanthin

Lutein

Meningkatkan kesihatan visual yang normal dengan melindungi mata daripada tekanan oksidatif

Zeaxanthin

Antioksidan yang kuat. Membantu menyerap cahaya biru dan membantu mengurangkan kerosakan oksidatif yang disebabkan oleh cahaya yang berbahaya.

Zeaxanthin

Antioksidan yang kuat. Membantu menyerap cahaya biru dan membantu mengurangkan kerosakan oksidatif yang disebabkan oleh cahaya yang berbahaya.
EyeC+ Diformulasikan khas membantu meningkatkan penyerapan lutein dan zeaxanthin dalam tubuh.
Dua bahan aktif ini diperlukan untuk menjaga kesihatan mata setiap hari.
EYE C+ Memberikan kesan segera

tak perlu lagi dapatkan rawatan yang mahal & ubatan tak berkesan

✸ KABUR SIANG, KETARAK MATA & RABUN MALAM ✸ KABUR SIANG, KETARAK MATA & RABUN MALAM ✸ KABUR SIANG, KETARAK MATA & RABUN MALAM ✸ KABUR SIANG, KETARAK MATA & RABUN MALAM ✸ KABUR SIANG, KETARAK MATA & RABUN MALAM
✸ KABUR SIANG, KETARAK MATA & RABUN MALAM ✸ KABUR SIANG, KETARAK MATA & RABUN MALAM ✸ KABUR SIANG, KETARAK MATA & RABUN MALAM ✸ KABUR SIANG, KETARAK MATA & RABUN MALAM ✸ KABUR SIANG, KETARAK MATA & RABUN MALAM
Solusi untuk anda!

EyeC+ Vision Support

Formular   Lutein & Zeaxanthin 

   KABUR, KETARAK & SILAU?  

  Mata Lebih Sihat 

  Amalkan EYE C+ 

★★★★★
Lebih 5000+ Telah Berjaya Sembuh!
kami tak bercakap kosong

Ini kajian yang dibuat oleh scientist dari pelbagai university serata dunia.

Menurut kajian oleh Profesor Silvio Buscemi, Lutein adalah nutrien penting yang menyokong kesihatan mata dimana ia dapat menambah baik fungsi penglihatan dengan lebih cerah dan jelas.
Berdasarkan kajian dan eksperimen terkawal oleh Profesor Gowri Raman, 18 dari 20 sukarelawan dewasa yang mengambil Lutein & Zeaxanthin sebagai makanan tambahan mendapat kesan yang positif pada tahap visual penglihatan. Hampir 90% memberi maklum balas, kadar penglihatan mereka menjadi lebih jelas dan cerah.
Menurut kajian Dr Lisa M. Wilson, pengambilan Lutein dan Zeaxanthin membantu untuk merawat masalah Degenerasi Makula pada mata.
Bedasarkan kajian Profesor Nicole K Scripsema, peningkatan pengambilan Lutein & Zeaxanthin dalam diet pemakanan, merendahkan risiko mata dari masalah Degenarasi Makula dan masalah masalah mata lain yang disebabkan oleh meningkatnya usia.
ini kata mereka

testimoni pengguna yang mengamalkan

Anda pun mesti nak result yang macam ni kan? Jadi apa tunggu lagi. Cepat dapatkan sekarang!

Kenapa anda perlu Pilih EyeC+

EyeC+
VISION SUPPORT

Jenama Lain

takut jika kami tipu?

Jika tak berkesan macam mana?

Kami faham, anda dah pun cuba dengan pelbagai cara. Dari pelbagai produk sehinggalah rawatan yang mungkin mencecah ribuan ringgit

Jangan risau

Jika anda dah guna selama 2 minggu tapi masih tiada kesan yang diharapkan
*** Untuk elakkan ada pihak yang mengambil kesempatan tentang REFUND & RETURN policy ini, kami terpaksa meletakkan beberapa syarat mudah. Boleh rujuk T&C diruangan FAQ diawah.
Mendapat kelulusan KKM

Ujian makmal & NOT KKM

Eye C+ telah mendapat kelulusan dari KKM & Pensijilan dari Independent Lab bebas dari heavy metal, steroid, dadah dan kimia merbahaya.

*Dadah Tidak dikawal bermaksud EyeC+ tidak mengandungi bahan dadah yang dikawal penggunaannya oleh KKM. Semua bahan di dalam EyeC+ semulajadi dan selamat digunakan.
Bagaimana cara guna?

2x Sehari Sahaja

Ambil 1 kapsul EyeC+ sebelum sarapan, dan 1 kapsul EyeC+malam sebelum tidur. Tidur dan minum air kosong secukupnya untuk melancarkan proses penyerapan EyeC+

takut jika kami tipu?

Jaminan wang dikembalikan

*** Untuk elakkan ada pihak yang mengambil kesempatan tentang REFUND & RETURN policy ini, kami terpaksa meletakkan beberapa syarat mudah. Boleh rujuk T&C diruangan FAQ diawah.
tiada online banking?

tekan butang di bawah untuk hubungi kami melalui whatsapp!

tempah sekarang

Pilih pakej EyeC+ di bawah

Kami telah susun pakej dari yang paling laris sehingga pakej trial sesuai untuk penggunaan anda, kami cadangkan amik PAKEJ SIHAT keatas untuk dapat kesan yang efektif !

  5 Botol + FREE 4 Botol 

  Super Sihat 

RM445

RM1080

Jimat RM 635

  3 Botol + FREE 2 Botol 

  Super Jimat 

RM267

RM600

Jimat RM 323

  2 Botol + FREE 1 Botol 

  Pakej Sihat 

RM178

RM360

Jimat RM 182

  1 Botol 

  Pakej Trial 

RM89

RM120

Jimat RM 49

anda ada soalan?

Frequent Ask Question (FAQ)

Pengambilan EyeC+ sebelum sarapan. Untuk kesan terbaik, jarakkan pengambilan selama 30 minit – 1 jam.
Mudah sahaja, amalkan setiap hari pagi sebelum sarapan dan malam sebelum tidur. Amalkan 1 atau 2 Kapsul setiap hari.
1 botol mengandungi 30 tablet. Penggunaan yang konsisten boleh bertahan selama 3 bulan untuk Super Jimat
Kesembuhan bergantung pada penerima tubuh individu itu sendiri. Keperluan dos serta tempoh yang perlu diambil untuk seseorang pesakit berbeza-beza. Insya-Allah 7-21 hari ianya mula merasai ke arah penyembuhan

Kandungan hanya 100% bahan semula jadi. Mudah dihadam dan tidak mengganggu buah pinggang.

Tarikh luput adalah 1 tahun dari tarikh penutup tube dibuka. CARA PENYIMPANAN 🌿Suhu bilik. : 1minggu 🌿Peti ais bawah : 1bulan 🌿Peti ais beku @ freezer : 1-2tahun
YA semestinya ada. Kami juga berdaftar dengan Badan Makanan ( MeSTI ) dan EyeC+ dihasilkan dari Kilang Bertaraf GMP. Selamat diamalkan tanpa ragu-ragu dan was-was.
2023 Supervita Eye C+ | MENSIVE INTERNATIONAL SDN BHD 1109593-U