Website ini khas untuk yang ada masalah mata

Fakta Dari Banci Mata Kebangsaan

Lebih 413,000 Ribu Rakyat Malaysia ada masalah penglihatan!

   Masalah Rabun  

  makin teruk 

   Silau Sampaikan  

  sakit kepala 

   Pengelihatan  

  Jadi kabur 

   Waktu Malam  

  Tak nampak 

Sampai bila nak kena hadap macam ni!!

  PERHATIAN!!! 

Adakah anda mengalami masalah seperti di bawah:

  Masalah rabun jauh & rabun dekat 

  Pengelihatan mata menjadi kabur 

  Silau bila tengok cahaya terang 

  Susah nak baca tulisan kecil 

  Migrain sebab tengok cahaya 

  mata kering dan pedih. Power naik! 

Ramai di luar sana yang berumur 30an dah mula hadapi masalah sakit mata

0 /5
Ada masalah mata
0 K+
Mendapatkan rawatan mata
0 %
Silap ambil produk
terpapar dalam akhbar

Jika anda mengalami masalah mata, Jangan abaikan isu ini. Ramai yang anggap tak serius sampai sakit baru nak cari penawar? Dah terlewat!

Menurut kajian terbaru (2022) oleh pakar perubatan & saintis antarabangsa mengesahkan sinar UV dari persekitaran berikan kesan yang UTAMA pada kesihatan mata.

Persekitaran seperti terdedah kepada sinaran UV matahari, screen telefon pintar , tablet dan tv kerap terjadi antara punca kerosakan mata

✸ KABUR SIANG, KETARAK MATA & RABUN MALAM ✸ KABUR SIANG, KETARAK MATA & RABUN MALAM ✸ KABUR SIANG, KETARAK MATA & RABUN MALAM ✸ KABUR SIANG, KETARAK MATA & RABUN MALAM ✸ KABUR SIANG, KETARAK MATA & RABUN MALAM
✸ KABUR SIANG, KETARAK MATA & RABUN MALAM ✸ KABUR SIANG, KETARAK MATA & RABUN MALAM ✸ KABUR SIANG, KETARAK MATA & RABUN MALAM ✸ KABUR SIANG, KETARAK MATA & RABUN MALAM ✸ KABUR SIANG, KETARAK MATA & RABUN MALAM
MEMPERKENALKAN

Pulihkan Penglihatan Anda dengan EyeC+ Vision Support tanpa perlu rawatan atau pembedahan!

Dengan hanya   2 Biji Kapsul EYEC+  Setiap hari

   KABUR, KETARAK & SILAU?  

  JANGAN RISAU 

  EYE C+ Ada! 

🧪

Terbukti secara klinikal

😀

5000+ berpuas hati

🙅🏼‍♀️

Tiada kesan sampingan

★★★★★
Lebih 5000+ Telah Berjaya Sembuh!
Diperkaya dengan Vitamin C, Lutein & Zeaxanthin

Disahkan keberkesanannya oleh 7 doktor pakar dari seluruh dunia dan setiap kajian telah direkodkan di dalam NCBI (National Center for Biotechnology Information, USA)

Vitamin C

Membantu penyerapan Lutien & Zeaxanthin

Lutein

Meningkatkan kesihatan visual yang normal dengan melindungi mata daripada tekanan oksidatif

Zeaxanthin

Antioksidan yang kuat. Membantu menyerap cahaya biru dan membantu mengurangkan kerosakan oksidatif yang disebabkan oleh cahaya yang berbahaya.

EyeC+ Diformulasikan khas membantu meningkatkan penyerapan lutein dan zeaxanthin dalam tubuh.
Dua bahan aktif ini diperlukan untuk menjaga kesihatan mata setiap hari.
Mendapat kelulusan KKM

Ujian makmal & NOT KKM

Eye C+ telah mendapat kelulusan dari KKM & Pensijilan dari Independent Lab bebas dari heavy metal, steroid, dadah dan kimia merbahaya.

*Dadah Tidak dikawal bermaksud EyeC+ tidak mengandungi bahan dadah yang dikawal penggunaannya oleh KKM. Semua bahan di dalam EyeC+ semulajadi dan selamat digunakan.

EYE C+ Memberikan kesan segera

tak perlu lagi dapatkan rawatan yang mahal & ubatan tak berkesan

✸ KABUR SIANG, KETARAK MATA & RABUN MALAM ✸ KABUR SIANG, KETARAK MATA & RABUN MALAM ✸ KABUR SIANG, KETARAK MATA & RABUN MALAM ✸ KABUR SIANG, KETARAK MATA & RABUN MALAM ✸ KABUR SIANG, KETARAK MATA & RABUN MALAM
✸ KABUR SIANG, KETARAK MATA & RABUN MALAM ✸ KABUR SIANG, KETARAK MATA & RABUN MALAM ✸ KABUR SIANG, KETARAK MATA & RABUN MALAM ✸ KABUR SIANG, KETARAK MATA & RABUN MALAM ✸ KABUR SIANG, KETARAK MATA & RABUN MALAM
Solusi untuk anda!

EyeC+ Vision Support

Formular   Lutein & Zeaxanthin 

   KABUR, KETARAK & SILAU?  

  Mata Lebih Sihat 

  Amalkan EYE C+ 

★★★★★
Lebih 5000+ Telah Berjaya Sembuh!
ini kata mereka

testimoni pengguna yang mengamalkan

Anda pun mesti nak result yang macam ni kan? Jadi apa tunggu lagi. Cepat dapatkan sekarang!

Bagaimana cara guna?

2x Sehari Sahaja

Ambil 1 kapsul EyeC+ sebelum sarapan dan malam sebelum tidur. Tidur dan minum air kosong secukupnya untuk melancarkan proses penyerapan EyeC+
Takut dah bayar barang tak sampai?

Barang sampai baru bayar

Jangan risau, anda boleh order dahulu, dah sampai depan rumah anda baru bayar (COD). COD Ninjavan 100% jaminan pulangan wang!
takut jika kami tipu?

Jaminan wang dikembalikan

*** Untuk elakkan ada pihak yang mengambil kesempatan tentang REFUND & RETURN policy ini, kami terpaksa meletakkan beberapa syarat mudah. Boleh rujuk T&C diruangan FAQ diawah.
Jadi jangan tunggu lagi

Tempah Sekarang!!!

  5 Botol + FREE 4 Botol 

  Super Sihat 

RM445 RM1080

Jimat RM 635

  3 Botol + FREE 2 Botol 

  Super Jimat 

RM267 RM600

Jimat RM 323

  2 Botol + FREE 1 Botol 

  Pakej Sihat 

RM178 RM360

Jimat RM 182

  1 Botol 

  Pakej Trial 

RM89 RM120

Jimat RM 49

anda ada soalan?

Frequent Ask Question (FAQ)

Pengambilan EyeC+ sebelum sarapan. Untuk kesan terbaik, jarakkan pengambilan selama 30 minit – 1 jam.
Mudah sahaja, amalkan setiap hari pagi sebelum sarapan dan malam sebelum tidur. Amalkan 1 atau 2 Kapsul setiap hari.
1 botol mengandungi 30 tablet. Penggunaan yang konsisten boleh bertahan selama 3 bulan untuk Super Jimat
Kesembuhan bergantung pada penerima tubuh individu itu sendiri. Keperluan dos serta tempoh yang perlu diambil untuk seseorang pesakit berbeza-beza. Insya-Allah 7-21 hari ianya mula merasai ke arah penyembuhan

Kandungan hanya 100% bahan semula jadi. Mudah dihadam dan tidak mengganggu buah pinggang.

Tarikh luput adalah 1 tahun dari tarikh penutup tube dibuka. CARA PENYIMPANAN 🌿Suhu bilik. : 1minggu 🌿Peti ais bawah : 1bulan 🌿Peti ais beku @ freezer : 1-2tahun
YA semestinya ada. Kami juga berdaftar dengan Badan Makanan ( MeSTI ) dan EyeC+ dihasilkan dari Kilang Bertaraf GMP. Selamat diamalkan tanpa ragu-ragu dan was-was.
2023 Supervita Eye C+ | MENSIVE INTERNATIONAL SDN BHD 1109593-U